Mrkvový salát s jablkem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 52 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 115 g
 - Sodík 119 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 54.7 mg
 - Vláknina 4926 mg
 - Vitamín A 4926 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou mrkev, křen a oloupaná jablka nastrouháme na křenovém struhadle.
 - 
                                2
Vše zalijeme zálivkou z octa, soli, cukru a trochy vody. Dobře promícháme a necháme odležet.