Houbová tortilla
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 293 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 325 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 307.2 mg
 - Draslík 2338.1 mg
 - Vláknina 6039.8 mg
 - Vitamín A 6039.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné, omyté a dobře okapané hřiby nakrájíme na plátky, polijeme česnekovým olejem, přidáme pepř, sůl. Zvlášť rozšleháme vejce, přilijeme k hřibům.
 - 
                                2
Hřibovou směs s vejci nalijeme na rozehřátý olej a počkáme, až se pomalu srazí. Poté pokrm opatrně vyklopíme na talíř a následně opačnou stranou vrátíme na pánev, aby se nám tortilla opekla z obou stran.
 - 
                                3
Do hněda opečenou tortillu krájíme na kostky, které napichujeme na párátka, nebo můžeme použít napichovátka na jednohubky s tvořítkem.
 - 
                                4
Pokrm je chutný jak teplý, tak i studený.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            