Hovězí polévka se zeleninou a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 600 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 31 mg
 - Draslík 758.3 mg
 - Vláknina 10487.5 mg
 - Vitamín A 10487.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 75.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso pokrájíme na kousky a dáme vařit do osolené vody.
 - 
                                2
Připravíme si očištěnou, pokrájenou zeleninu. Když je maso poloměkké, přidáme do vývaru nadrobno nakrájenou cibuli, kterou jsme zpěnili na oleji a všechnu zeleninu, kromě rajčat.
 - 
                                3
Rajčata spaříme, nakrájíme na kostičky a před koncem vaření je vložíme do polévky. Ještě přilijeme 2 dl vína, dochutíme solí a odstavíme z plotny.