Česnečka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 150 g Šunkový salám
  • 2 ks Rohlíky bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Bujón extra silný
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 1 dl Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 89 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 32.4 mg
  • Vláknina 1085.6 mg
  • Vitamín A 1085.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 5.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme vodu, dáme kostku bujónu, do vařícího vývaru přidáme na malé kostky nakrájený salám, rozkvedlané vajíčka, osolíme, opepříme a necháme chvilku vařit.

  • 2

    Když máme polévku uvařenou, přidáme ještě prolisovaný česnek.

  • 3

    Na pánvičce rozpálíme olej a na něm opečeme na kostky nakrájené rohlíky, které podáváme těsně před servírováním.

  • 4

    Na talíř dáme česnečku, opečené rohlíky a nastrouhaný sýr.

Komentáře k receptu