Japonská nudlová polévka a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 584 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 1285 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 154.7 mg
 - Draslík 562.4 mg
 - Vláknina 5373.3 mg
 - Vitamín A 5373.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.7 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso rozkrájíme na menší kousky a přidáme do vývaru. Brokolici pokrájíme na menší kousky. Cibulky opláchneme a krájíme na drobnější kolečka. Vejce uvaříme natvrdo, poté oloupeme a nakrájíme na podélné čtvrtiny.
 - 
                                2
Vývar s masem přivedeme do varu. Přidáme sójovou omáčku a granule dashi. Za stálého míchání necháme granule rozpustit, poté přidáme nudle a brokolici. Vaříme ještě 4 minuty. Servírujeme ozdobené cibulkou a navrch rozloženými vejci.