Redukce rybího vývaru
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 2 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 118.8 mg
- Vláknina 3315 mg
- Vitamín A 3315 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybí kosti očistíme a na rozpáleném másle cca 5 minut opečeme. Zalijeme vodou, vínem, přidáme očištěnou zeleninu, česnek a osolíme. Cca 30 minut povaříme a poté scedíme přes jemný cedník. 
- 
                                2Znovu zahříváme a tekutinu redukujeme na potřebné množství. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        