Hovězí vývar s karamelovým zelím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 12 g
- Sodík 967 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 311.4 mg
- Vláknina 4441.3 mg
- Vitamín A 4441.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou hlávku zelí rozkrojíme, vykrojíme košťál a zelí pokrájíme na tenké nudličky. V hrnci si rozpustíme máslo, přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme zelí, které za stálého míchání orestujeme do zlatohněda. 
- 
                                2Poté přilijeme horký hovězí vývar. Polévku krátce povaříme, dochutíme solí a čerstvě pomletým pepřem. Polévku vaříme pomalu dalších 10-15 minut a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        