Cibulačka za 5 minut podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 349 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1803 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 9.2 mg
- Draslík 322.9 mg
- Vláknina 5630 mg
- Vitamín A 5630 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. V hrnci rozpálíme máslo, přidáme cibuli a lehce orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme cukr a necháme cibuli asi 7 minut zesklovatět. 
- 
                                2Zalijeme bílým vínem, přilijeme vodu s rozpuštěným bujónem a vaříme asi 5 minut. 
- 
                                3Před servírováním polévku na talíři zasypeme nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        