Jablková polévka s krutony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 532 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 790 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 15.3 mg
 - Draslík 322 mg
 - Vláknina 15642.9 mg
 - Vitamín A 15642.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.6 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 777.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 40 ml oleje potřeme plátky chleba důkladně česnekem, pak je nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Na zbytku oleje smažíme pět minut kousky pastináku a cibule. Vložíme kostičky jablka, vývar, nasekanou petržel a sušenou majoránku. Směs přivedeme k varu, povaříme ji dvacet minut doměkka.
 - 
                                2
Polévku odstavíme, přidáme mléko a ušleháme ji dohladka. Přihřejeme ji a podáváme s krutony.