Polévka s parmskou šunkou a těstovinami ravioli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1403 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 194.5 mg
 - Draslík 125 mg
 - Vláknina 4720.3 mg
 - Vitamín A 4720.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké misce smícháme mouku, 2 vejce a špetku soli. Těsto necháme 30 minut odležet.
 - 
                                2
Těsto válíme až vytvoříme velmi tenkou placku, kterou nakrájíme na obdélníčky.
 - 
                                3
Na polovinu každého obdélníčku položíme nakrájené plátky parmské šunky a kousek másla.
 - 
                                4
Třetí vejce rozšleháme a natřeme jím okraje každého obdélníčku.
 - 
                                5
Každý kousek těsta přehneme tak, aby se napevno spojily. Vzniklé čtverečky můžeme ozdobit pomocí vidličky.
 - 
                                6
Začneme vařit vývar a když dosáhne bodu varu, přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek.
 - 
                                7
Těstoviny ravioli přidáme do vývaru a necháme jej povařit na mírném ohni 5 minut.
 - 
                                8
Před podáváním vmícháme smetanu a ozdobíme estragonem.