Tvarohová pomazánka s tresčími játry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tvaroh tučný
  • 150 g Játra tresčí v oleji
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 365 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 222 mg
  • Draslík 129.1 mg
  • Vláknina 1084 mg
  • Vitamín A 1084 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 7.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 76.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce ve vodě uvaříme natvrdo - asi 12 minut, vyjmeme a po vychladnutí oloupeme.

  • 2

    V misce utřeme tvaroh s tresčími játry, přidáme uvařená, nastrouhaná vejce, hořčici, oloupanou, nasekanou cibuli a podle chuti sůl. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Pomazánku podáváme ozdobenou, nasekanou jarní cibulkou.

Komentáře k receptu