Tvarůžková pomazánka s pivem II.

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 100 g Tvaroh měkký
  • 100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 12 ks Tvarůžky olomoucké malé
  • 2 špetka Kmín mletý
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 83.9 mg
  • Vláknina 1734 mg
  • Vitamín A 1734 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh ušleháme se změklým máslem, přimícháme rozmačkané olomoucké tvarůžky, které jsme nechali uzrát doměkka, drobně nakrájenou cibuli, pivo, okořeníme a osolíme. Na závěr vmícháme jemně posekanou pažitku a pod fólií necháme pomazánku do druhého dne v chladničce uležet.

Komentáře k receptu