Lahůdkový sýr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 400 g Tvaroh tučný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 6 ks Sardelové řezy
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 586 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 2584 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 410 mg
  • Draslík 413.1 mg
  • Vláknina 441 mg
  • Vitamín A 441 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 331.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme změklé máslo do pěny.

  • 2

    Vmícháme tvaroh, prolisované sardelové řezy a natvrdo uvařené žloutky. Přidáme hořčici, oloupanou, nastrouhanou cibuli, nasekanou petrželku, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.

  • 3

    Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře k receptu