Tvarohový cibulář

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh tučný
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 41.8 mg
  • Draslík 81.5 mg
  • Vláknina 1833.3 mg
  • Vitamín A 1833.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 198.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozšleháme tvaroh se změklým máslem, zakysanou smetanou, solí, pepřem a mletou paprikou do pěny.

  • 2

    Oloupanou cibuli nastrouháme nebo jemně nakrájíme a vmícháme do ochuceného tvarohu.

  • 3

    Pomazánku necháme v chladu do druhého dne rozležet.

  • 4

    Můžeme podávat na čerstvém chlebu nebo pečivu.

Komentáře k receptu