Máslo Dijon

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • 2 polévková lžíce Kerblík
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 296 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 45 mg
  • Draslík 142.2 mg
  • Vláknina 678 mg
  • Vitamín A 678 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 42.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme, nasypeme do mísy. Přidáme máslo a dijonskou hořčici. Vše důkladně promícháme.

  • 2

    Z máslové směsi utvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 24 hodin do chladničky.

Komentáře k receptu