Kořeněná hermelínová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Kmín mletý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 0.5 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 114 mg
  • Draslík 74 mg
  • Vláknina 1472.1 mg
  • Vitamín A 1472.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať a pažitku jemně nasekáme.

  • 2

    V míse rozetřeme máslo s hermelínem na krém. Přimícháme cibuli, pažitku, sůl a koření a dobře promícháme. V servírovací míse podáváme pomazánku posypanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu