Rybičková pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 2 ks Sardinky v oleji
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 551 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 4291 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 220 mg
  • Draslík 176.5 mg
  • Vláknina 9010 mg
  • Vitamín A 9010 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 3.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z rybích konzerv vylijeme tuk a rybičky rozmačkáme v misce vidličkou. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, najemno nasekaná vejce (předem uvařená natvrdo), hořčici a nakonec vmícháme majonézu.

  • 2

    Vše dobře zamícháme a necháme vychladit.

  • 3

    Podáváme na čerstvém chlebu.

Komentáře k receptu