Koktejl z mořských plodů s vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 200 g Mořské plody mix
  • 120 ml Víno bílé
  • 90 ml Ocet kvasný lihový
  • 2 ks Bobkový list
  • 3 ks Nové koření celé
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Hřebíček
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 166 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 451.6 mg
  • Vláknina 17826.6 mg
  • Vitamín A 17826.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mořské plody opečeme krátce na oleji, poté přelijeme vínem, přisypeme koření, sůl a dusíme asi čtvrt hodiny.

  • 2

    V mezičase spaříme horkým octem oloupanou a na měsíčky nakrájenou cibuli, poté ji přelijeme studenou vodou a necháme okapat.

  • 3

    V míse smícháme udušené mořské plody bez koření, cibuli. Salát dobře promícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu