Liptovský sýr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 125 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 150 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 339 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 61.5 mg
  • Draslík 29.4 mg
  • Vláknina 820.7 mg
  • Vitamín A 820.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce rozmačkáme vidličkou camembert, rozmícháme se změklým máslem a oloupanou, najemno nakrájenou cibulí. Přidáme tvaroh, promícháme, osolíme, opepříme a ochutíme mletou paprikou.

  • 2

    Při podávání ještě posypeme mletou paprikou.

Komentáře k receptu