Řapíkatý celer s gorgonzolou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 75 g Sýr Gorgonzola
  • 50 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 8 ks Celer řapíkatý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 114 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 333 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 18.8 mg
  • Draslík 164.9 mg
  • Vláknina 2070 mg
  • Vitamín A 2070 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oba druhy sýra společně rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme nasekanou pažitku. Řapíky celeru očistíme, omyjeme a osušíme.

  • 2

    Sýrový krém rozetřeme do žlábků v řapíku a uhladíme.

  • 3

    Před podáváním celer uložíme na chvíli do chladu.

Komentáře k receptu