Z restovaných paprik salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 200 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 350.2 mg
 - Vláknina 5497.3 mg
 - Vitamín A 5497.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 120.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme papriky, překrojíme na poloviny a odstraníme jadérka. Dáme slupkou vzhůru pod předehřátý gril a pečeme, až slupka zčerná. Poté opláchneme pod studenou vodou a odstraníme slupku.
 - 
                                2
Odkrojíme tuhé blány a nakrájíme na plátky.
 - 
                                3
Nakrájenou cibuli a rozetřený česnek osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme papriky, nasekaná rajčata a smažíme 10 minut. Sundáme z ohně, přidáme cukr, sůl, pepř, citronovou šťávu a dáme vychladit.
 - 
                                4
Podáváme vychlazené.