Maďarská vepřová játra
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 327 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 451.5 mg
- Draslík 503.4 mg
- Vláknina 2044.5 mg
- Vitamín A 2044.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky a opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme oloupaný, nasekaný česnek a oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli a chvíli podusíme. Když zesklovatí, posypeme játra mletou paprikou. 
- 
                                2Upečená játra osolíme a upravíme na nahřáté talíře. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        