Broskve s malinovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 7 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 417.7 mg
- Vláknina 9528.5 mg
- Vitamín A 9528.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.4 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maliny, cukr a pomerančovou šťávu rozmixujeme v mixéru. Směs propasírujeme sítem a vzniklou malinovou omáčku necháme stranou. 
- 
                                2Na 200 stupňů rozehřejeme troubu. Zapékací misku vyložíme pečícím papírem a položíme na něj půlky broskví. Na každou polovinu broskve dáme kousíček másla, posypeme třtinovým cukrem a zakápneme medem. Dáme zapéct na 10 minut. 
- 
                                3Poté broskve rozdělíme na talířky a podáváme s malinovou omáčkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        