Rychlá buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 75 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 81.8 mg
 - Draslík 56.6 mg
 - Vláknina 2386.7 mg
 - Vitamín A 2386.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce.
 - 
                                2
Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C.
 - 
                                3
Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat.