Pivní fondue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 367 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 81 mg
 - Draslík 134.6 mg
 - Vláknina 5746.6 mg
 - Vitamín A 5746.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pánve vlijeme pivo, prohřejeme, přidáme na kostičky nakrájený sýr, podle chuti hořčici a pepř. Za stálého míchání sýr necháme roztavit.
 - 
                                2
Po částečném vychladnutí natřeme směs na plátky toastovécho chleba (nebo veky), rozložíme na suchý plech a v předehřáté troubě krátce zapečeme do zlatova.
 - 
                                3
Ihned podáváme k pivu nebo k čaji.