Pestrá bramborová pánev

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 200 g Klobása vepřová
  • 200 g Zelí kysané
  • 100 ml Vývar zeleninový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 428 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 995 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 45.3 mg
  • Draslík 850.3 mg
  • Vláknina 10717 mg
  • Vitamín A 10717 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 71.9 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené brambory nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli na drobno rozsekáme, očištěné papriky nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Rozehřejeme máslo s olejem, přidáme připravenou zeleninu, osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí, mletou paprikou, špetkou cukru, vše krátce osmahneme.

  • 3

    Uzeninu pokrájíme na nudličky, spolu se zelím vmícháme do zeleniny, podlijeme vývarem, pod pokličkou zvolna dusíme 20 minut za občasného míchání.

  • 4

    Pokrm podáváme posypaný nakrájenou pažitkou.

Komentáře k receptu