Pikantní křepelčí prsíčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 186 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 52.5 mg
 - Draslík 399.9 mg
 - Vláknina 6302.5 mg
 - Vitamín A 6302.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme křepelčí maso, které opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Maso budeme marinovat v rybí omáčce nejméně 15 minut. Tento čas využijeme na přípravu česneku, který oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Bílé zelí rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na nudličky, košťál nepoužijeme.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji zprudka osmahneme marinované křepelčí maso. Opečené maso vyjmeme z pánve.
 - 
                                3
Jako další v oleji osmažíme česnek s pastou sambal.
 - 
                                4
Po krátkém osmažení do česneku přidáme pokrájené zelí a obojí dále smažíme. Když zelí změkne, přidáme zpět do woku osmažené maso a promícháme. Ještě vše krátce prohřejeme.