Bramborová polévka gulášová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 3841 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 19.4 mg
 - Draslík 1345.6 mg
 - Vláknina 6672.7 mg
 - Vitamín A 6672.7 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme sůl, pepř, kmín, papriku a na kostky nakrájené brambory.
 - 
                                2
Když se brambory osmaží, zalijeme je vývarem a vaříme téměř doměkka.
 - 
                                3
Polévku zahustíme jíškou, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a dovaříme.