Vepřové plátky s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 742 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 88 mg
 - Draslík 66.9 mg
 - Vláknina 2060.5 mg
 - Vitamín A 2060.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3036.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme.
 - 
                                3
K téměř měkkému masu přidáme kapary. Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a dodusíme.