Hrušky v karamelu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 1 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 158.6 mg
- Vláknina 9572.4 mg
- Vitamín A 9572.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Velké, dobře zralé hrušky omyjeme, odstopkujeme a urovnáme do mísy z varného skla. 
- 
                                2Z cukru připravíme na pánvi světlý karamel, nalijeme jej na hrušky. Přidáme kousek másla, trochu skořice a hrušky mírně podlijeme vodou. 
- 
                                3V mírně vyhřáté troubě pečeme do měkka. 
- 
                                4Podáváme teplé, polévané vlastním výpekem a karamelem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        