Jahody v bílém víně a pomerančové šťávě
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 557 kcal
- Sacharidy 130 g
- Tuky 1 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 130 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 552.2 mg
- Vláknina 13066.9 mg
- Vitamín A 13066.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 169.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve vymačkáme šťávu z pomerančů. 
- 
                                2Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 200g jahod smícháme s pomerančovou šťávou, cukrem, vínem a dvěma lístky máty. Vše vložíme na 2hodiny do lednice. 
- 
                                3Poté zbylé jahody nasekáme na kousky, nalijeme na ně vychlazenou tekutinu a posypeme nasekanou mátou. Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        