Borůvkový dezert
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 564 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 20 g
- Sodík 77 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 79 g
- Cholesterol 20.3 mg
- Draslík 564.3 mg
- Vláknina 10600 mg
- Vitamín A 10600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Borůvky očistíme, opláchneme a necháme okapat. Potom je rozdělíme do dezertních mističek. Vanilkový cukr smícháme s hnědým cukrem. Na borůvky rozdrobíme tvrdý tvaroh, posypeme ho smíchaným cukrem. 
- 
                                2Tvaroh opět přikryjeme borůvkami a vše zalijeme bílým jogurtem. 
- 
                                3Každou porci posypeme strouhanou čokoládou. Dezerty udržujeme v lednici. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        