Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 519 kcal
- Sacharidy 121 g
- Tuky 2 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 121 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 555.7 mg
- Vláknina 5516 mg
- Vitamín A 5516 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ananas z plechovky i se šťávou rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme vejce, cukry, mouku a prášek do pečiva a vařečkou důkladně promícháme. 
- 
                                2Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 20 - 30 minut dokud se těsto nelepí na špejli. 
- 
                                3Tři pudinkové prášky rozmícháme v pomerančovém džusu a uvaříme jako klasický pudink, který ale nesladíme. Po zhoustnutí směs odstavíme a necháme trochu vychladnout. Zchladlým pudinkem polijeme upečené těsto a hotovou buchtu necháme v chladničce ztuhnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        