Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 83 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1948 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 129.6 mg
- Vláknina 3168.2 mg
- Vitamín A 3168.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Malou cibulku očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic. Proložíme bobkovým listem. 
- 
                                2Na nálev smícháme vodu s octem, přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko a převaříme. Po vychladnutí nálevem zalijeme cibulku. 
- 
                                3Sklenice důkladně zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 25 minut při teplotě 80 °C nebo 5 minut od bodu varu. Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        