Jogurtový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 125 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 505 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 7.5 mg
 - Draslík 190.3 mg
 - Vláknina 3698.1 mg
 - Vitamín A 3698.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 50.2 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na maximum. Papriky upečeme dočerna. Během pečení několikrát otočíme. Poté je dáme do mikrotenového sáčku a vložíme na 10 minut do chladničky.
 - 
                                2
Z paprik odstraníme slupky a dužinu najemno nakrájíme. Paprikovou směs smícháme s jogurtem, kmínem a mátou. Okořeníme. Salát dáme do servírovací misky a posypeme paprikou.