Sendvič s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 639 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 50.8 mg
 - Draslík 218.9 mg
 - Vláknina 4712.2 mg
 - Vitamín A 4712.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.5 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.
 - 
                                2
Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.
 - 
                                3
Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.