Velikonoční perníčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 80 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 73.6 mg
 - Draslík 28.2 mg
 - Vláknina 2658.2 mg
 - Vitamín A 2658.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ze všech surovin vypracujeme tužší, ale hladké těsto. Necháme je do druhého dne odležet.
 - 
                                2
Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme různé tvary.
 - 
                                3
Dáme je na vymazaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 
                                4
Permíčky zdobíme dle vlastní fantazie.