Salát ze sýru a broskví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 176 g
 - Sodík 85 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 52 mg
 - Draslík 275.3 mg
 - Vláknina 3980 mg
 - Vitamín A 3980 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchnuté hrozinky vložíme do vody a zhruba dvě minuty povaříme, scedíme a necháme okapat. Z kompotovaných broskví slijeme šťávu a broskve necháme okapat. Vyloupané ořechy drobně nasekáme. Ve smetaně rozšleháme cukr.
 - 
                                2
Broskve i sýr nakrájíme na tenčí nudličky a v míse promícháme s hrozinkami, ořechy. Přelijeme smetanou a znovu promícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme vychlazený.