Japonské nudle se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
 - Sacharidy 112 g
 - Tuky 105 g
 - Sodík 20 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 108 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 262.1 mg
 - Vláknina 11470.2 mg
 - Vitamín A 11470.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrni přivedeme k varu vodu, přidáme do ní čerstvé japonské nudle a vaříme 2-3 minuty. Potom nudle scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Ve woku rozehřejeme slunečnicový olej, přidáme červenou cibuli, lusky cukrového hrášku, kolečka mrkve a nakrájené zelí a opékáme je za stálého míchání na středně silném ohni přibližně 5 minut.
 - 
                                3
Směs ve woku ochutíme sladkou chilli omáčkou a za občasného zamíchání zahříváme zhruba 2 minuty.
 - 
                                4
Potom do woku přidáme vařené nudle, vše dobře promícháme a prohříváme ještě 2-3 minuty.
 - 
                                5
Japonské nudle se zeleninou rozdělíme do nahřátých misek a ozdobíme nakrájenými jarními cibulkami.