Penne v krému ze sýru a klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 931 kcal
 - Sacharidy 80 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 530 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 1 mg
 - Draslík 147.3 mg
 - Vláknina 5325 mg
 - Vitamín A 5325 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasekáme cibuli, krátce ji podusíme na oleji. Přidáme k předem rozmačkaným fenyklovým semínkům. Omyjeme čekanku, odstraníme tvrdou bílou část a najemno pokrájíme.
 - 
                                2
Oloupeme klobásu, najemno nasekáme, orestujeme na pánvi s podušenou cibulí, abychom odstranili přebytečný tuk. Přidáme rozmačkaný neoloupaný česnek. Podusíme 1 minutu a přidáme čekanku.
 - 
                                3
Podusíme dalších 5 minut, průběžně zaléváme mlékem, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Uvaříme penne, scedíme, smícháme s krémovou čekankovou omáčkou a přidáme sýr nakrájený na malé kostičky, jež se v těstovinách roztaví.
 - 
                                5