Fazolky s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 292 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 260.3 mg
 - Draslík 309.1 mg
 - Vláknina 5610 mg
 - Vitamín A 5610 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazolové lusky omyjeme a zbavíme vláken. Nakrájíme je na kratší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a vložíme na rozehřáté máslo.
 - 
                                2
Potom přilijeme rozkvedlaná vejce a mícháme, až ztuhnou.
 - 
                                3
Podáváme posypané jemně nasekanou petrželovou natí.