Jablečné želé s octem balsamico
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
 - Sacharidy 153 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 19 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 144 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 374.5 mg
 - Vláknina 14350 mg
 - Vitamín A 14350 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 80.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Snítky čerstvého tymiánu opláchneme, do sucha vytřepeme a svážeme kuchyňskou nití. Jablečnou šťávu, ocet balsamico, želírovací cukr a svázaný tymián vaříme ve větším hrnci za neustálého míchání na silném ohni 4 minuty. Hrnec odstavíme z ohně, vyjmeme svázaný tymián, hotové želé okamžitě plníme do malých sklenic vypláchnutých horkou vodou.