Jarní salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 112 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 303.4 mg
 - Vláknina 8105 mg
 - Vitamín A 8105 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Opraný a osušený salát natrháme na menší kousky.
 - 
                                2
Oškrábanou karotku a oloupanou kedlubnu nastrouháme nahrubo.
 - 
                                3
přidáme jemně nasekané mladé lístky kedlubny a vojtěškové klíčky, promícháme ve velké skleněné nádobě a zalijeme sladkokyselou zálivkou připravenou z oleje, citronové šťávy, soli, pepře a cukru.
 - 
                                4
Ihned podáváme.