Indický salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 115 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 234.7 mg
 - Vláknina 3207.3 mg
 - Vitamín A 3207.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá rajčata, ředkvičky a oloupanou cibuli nakrájíme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Připravenou zeleninu zalijeme zálivkou z octa, oleje a prolisovaného česneku.
 - 
                                3
Dobře promícháme a podáváme.