Pomerančový salát s medem a vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Med včelí
  • 50 g Ořechy vlašské
  • 50 g Cukr moučkový
  • 0.15 dl Víno bílé
  • 1 kg Pomeranče
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 424 mg
  • Vláknina 11060 mg
  • Vitamín A 11060 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 106.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy.

  • 2

    Víno prohřejeme spolu s cukrem a medem a necháme vychladit.

  • 3

    Vychlazenou tekutinou přelijeme pomeranče a necháme znovu dobře vychladit.

  • 4

    Před podáváním posypeme salát nasekanými vlašskými ořechy.

Komentáře k receptu