Salát z naložených fazolek s křenem a jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 750 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 350 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 218 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 577 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1358.2 mg
  • Vláknina 17680.8 mg
  • Vitamín A 17680.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 98.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Scezené fazolky překrájíme, vložíme do mísy a přidáme naložená rajčata pokrájená na kousky i s nálevem, přimícháme jemně strouhaný křen a jablka, která jsme oloupali, zbavili jádřinců a hrubě nastrouhali. Salát zdobíme měsíčky citronu.

Komentáře k receptu