Broskve s jahodovou pěnou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 51.2 mg
 - Draslík 189.1 mg
 - Vláknina 2400 mg
 - Vitamín A 2400 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme horkou vodou, ihned ponoříme do studené vody, vyjmeme, oloupeme, rozkrojíme napůl, vyjmeme pecky, půlky broskví vložíme do misky, zalijeme brandy a likérem. přisypeme trochu cukru a necháme odležet.
 - 
                                2
Jahodovou zmrzlinu necháme změknout, přimícháme smetanu a vyšleháme do pěny. Dáme na mrazák.
 - 
                                3
Do vychlazených pohárků naporcujeme mraženou pěnu, na ni položíme okapané broskve, zakápneme ještě curacaem a ihned podáváme.