Silvestrovský ovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1237 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 145 g
- Sodík 664 mg
- Bílkoviny 88 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 451.7 mg
- Draslík 1828.6 mg
- Vláknina 17882.2 mg
- Vitamín A 17882.2 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso i jazyky pečlivě omyjeme horkou vodou a vložíme do hrnce s vařící vodou. Přidáme koření a osolíme. Vaříme na mírnějším ohni.
-
2
Asi po 30 minutách přidáme k masu očištěnou na kousky nakrájenou zeleninu, oloupanou cibuli a česnek.
-
3
Když je maso měkké, vyjmeme je z vývaru a dáme vychladnout. Potom maso krájíme na plátky, dáme do menšího kastrolu a přidáme trochu vývaru.