Ryba s vejci na pánvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Amur bílý
  • 40 g Sádlo syrové
  • 150 g Brambory
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 256 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 193.5 mg
  • Draslík 249.9 mg
  • Vláknina 2856 mg
  • Vitamín A 2856 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.

  • 2

    Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.

  • 3

    Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.

Komentáře k receptu