Ořechový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 123 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 349.2 mg
 - Vláknina 3718.8 mg
 - Vitamín A 3718.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi opražíme nasekané ořechy, poté za neustálého míchání přidáváme pomazánku, do roztavené směsi přilijeme kefír a nakonec ochutíme solí, pepřem a koriandrem.
 - 
                                2
Vzniklý dip zdobíme nasekanou pažitkou.